Schiedam

Dynamisch werken

Doel

Het nieuwe onderkomen voor de medewerkers van de Zorgcentrale comfortabel, kleurrijk en akoestisch optimaal inrichten. In nauwe samenspraak met vastgoed-/facilitymanagement, directie en medewerkers is in samenwerking met Ontwerpbureau3 een kleurrijk en functioneel kantoor gecreëerd dat 365 dagen per jaar, 24/7 van alle gemakken is voorzien.

Wat

Elektrisch verstelbare zitsta-werkplekken met memoryfunctie om staan en zitten af te wisselen en altijd de juiste positie achter de multiscreen oplossingen met elk 4 stuks 24"monitoren te hebben. Kleurrijke akoestisch dempende wanden zorgen voor de benodigde rust in dit callcenter. Ook de moswandpanelen aan de kolommen, die tevens als prikbord fungeren, beïnvloeden de akoestiek positief. De bureaustoelen bewijzen dat hoogstaande ergonomie prima samengaan. Alle losse apparatuur en bekabeling is gestructureerd en weggewerkt. De medewerkers hebben input gegeven over de spreuken en visuals op de wanden en ramen. Deze finisching touch maakt het kantoor nog persoonlijker.

Benieuwd hoe uw kantoor optimaal is in te richten?

Wij helpen u er graag bij. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Rene Heederik, Manager Real Estate and Facilities at Facilicom Services Group NV

"Met OFFICE 2 ENJOY is het prettig zaken doen. Will komt altijd met creatieve en passende antwoorden op vraagstukken. Zijn kennis en ervaring zijn daarbij een belangrijke factor. Door zijn persoonlijke aanpak en vlotte proactieve opstelling een prima business partner!"