Almere

1000 m2 kantoor en bedrijfskantine optimaliseren.

Doel: Meer open structuur intern. Het creëren van een uitnodigend kantoor, waarbij de samenwerking tussen medewerkers wordt gestimuleerd in een prettig werkbare sfeer.

Rigoureuze herziening van het wandenplan, nieuwe frisse vloerbedeking door het gehele kantoor, flexibel meubilair, lounge en overlegfaciliteiten in de bedrijfskantine, een in carbon gewrapte bar en een heuse gamecorner met 70"-scherm. Algemeen directeur Martijn van de Beek wilde binnen de mogelijkheden de huisvesting voor zijn organisatie naar een hoger plan tillen, de organisatie ook op dit vlak aantrekkelijk maken en vroeg ons daarin mee te denken.

Martijn van de Beek, Directeur Hoffmann Bedrijfsrecherche, Riskmanagement & Cybersecurity

"Hoffmann is een mooi bedrijf waar de medewerkers zich van nature met de klant identificeerden maar minder met het bedrijf zelf. In de loop der jaren was er onnodige afstand ontstaan tussen de leiding en de medewerkers en deze afstand wilden we graag verkleinen. Natuurlijk hoort daar een verandering op alle gebieden bij maar de verandering in werkomgeving was wel een hele zichtbare. Niet langer is ons pand ingedeeld op basis van hiërarchie maar is het pand functioneel geworden, van iedereen en meer eigentijds.

Office2 Enjoy heeft ons geholpen om op verantwoorde wijze deze metamorfose te bereiken met zoveel mogelijk hergebruik van waardevolle materialen. Daarnaast zijn Will en Audrey gewoon hele prettige mensen om mee samen te werken. Ik kan iedereen aanraden om een dergelijk traject met hen aan te gaan."